SOMMAREN 2011

Jag tänker så här, nu är sommaren verkligen över. Det har varit en otrolig sommar...jätte bra verkligen.

Tänkte bara göra en kort sammanfattning utav denna underbara sommar som enligt mig började redan i mitten av maj på Berghem.

Hängde mycket med Jonathan och Emma. Tränade mycket, vart mycket fest. Men hade inga möbler i min lägenhet men det gick jätte bra ändå. Var även en del med Cillan, Pia, Anna och min jobbkompisar !
och självklart. så ställade Gudmor upp och var hundvakt åt Enzo!
Sen kom dagen, med lite blandade känslor, då jag behövde flytta från lägenheten på Berghem där jag bott i 1,5 år....

Fick låna Mormors bil för att ta mig från strand, till jobbet och Iksu.
1 juni var det några lediga dagar så då åkte jag och Jonte till Stockholm, vår kommande bostadsort!!!Flyttade återigen in i älskade strand med blandannat min vackra syster!Och ANNA! som sen gick på balen! och...TOG STUDENTEN!!!puss påre Gustav!Sen kom dagen då jag skulle sluta på Proff, efter två år. Min underbara kollegor hade ordnat en övrrraskningsfest med grillat, massa dricka och sen utgång! GILLA på den !


Jonathan fyllde år! vi firade med middag på allstar och utgång, fick dock ont i fötterna så han fick bära mig hemMidsommar! sista kvällen med Pia och Micke innan jag flyttade!

Så där har vi en liten milstolpe!

Men när jag väl flyttat mina grejer hit till STockholm kom mamma och Gustav på besök ett tag, de blev lite gröna lund och även en del bad vi klipporna!


drack vin på ett berg med soffan, och sen blev de utgångÅkte hem till familjen igen!


BEstämde oss att åka till Frankrike och Italien och de gjorde vi.

Blev en del pizza och annat, så när jag kom hem var de gymkort på en gång som inhandlades.och istället för chips och nötter blev de tomater.en del middagar ute har man hunnit med! THAIBOATsprang midnattsloppet och MYCKET MYCKET MER!

TACK ALLA NI SOM GJORT MIN SOMMAR SÅ JÄVLA BRA!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0